A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

6 квітня 2021 року в Іванівській об’єднаній територіальній громаді відбулося урочисте відкриття новозбудованої Іванівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Дата: 07.04.2021 13:45
Кількість переглядів: 1544

6 квітня 2021 року в Іванівській об’єднаній територіальній громаді відбулося урочисте відкриття новозбудованої Іванівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та яку спорудили відповідно до президентської програми «Велике будівництво».

Амбулаторія розміщена по вул. Таврійській в смт Іванівка (за автовокзалом).

 

В амбулаторії є 5 кабінетів для лікарів, процедурна, перев’язочна, кабінет щеплення, фізіотерапії, санвузол та гардеробна, зона очікування, реєстратура, хол, кімната для проведення зборів, інших медико-соціальних послуг.

 

В урочистому відкритті амбулаторії взяли участь голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, Іванівський селищний голова Віктор Дебелий, голова Генічеської районної ради Сергій Коржевий, заступник голови Генічеської районної державної адміністрації Гульнара Бекірова, директор підрядної організації «Інвестиційно-будівельне підприємство «Гарант», керівники структурних підрозділів обласної, районної державних адміністрацій, представники Іванівської селищної ради.

Звертаючись до мешканців Іванівки, голова обласної державної адміністрації Сергій Козир зазначив, що нова амбулаторія в смт Іванівка – гарний приклад злагодженої співпраці керівництва усіх гілок влади, адже життя і здоров’я людини – найважливіший скарб. Впевнений, що люди будуть задоволені якістю надання медичних послуг у цій амбулаторії, де створені всі належні умови і для пацієнтів, і для медичного персоналу.

Селищний голова Віктор Дебелий наголосив, що згідно з президентською програмою медицина стає дійсно ближчою до людей та подякував усім, хто брав участь у її реалізації.        

По завершенню урочистої частини головний лікар комунального некомерційного підприємства «Іванівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Трегуб Л.О. провела для присутніх екскурсію новими кабінетами амбулаторії.

Цього ж дня делегація на чолі з головою обласної державної адміністрації Сергієм Козирем побували у ясла-садку «Лелеченя», де проходить реконструкція та ремонт будівлі відповідно до програми «Велике будівництво».

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень