A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

08 квітня 2021 року представники Херсонської ОДА та Генічеської районної ради відвідали Іванівську лікарню та проінспектували будівлю селищного закладу охорони здоров'я щодо доступності для маломобільних груп населення

Дата: 08.04.2021 17:17
Кількість переглядів: 2098

08 квітня 2021 року представники Херсонської ОДА та Генічеської районної ради відвідали Іванівську лікарню та проінспектували будівлю селищного закладу охорони здоров'я щодо доступності для маломобільних груп населення.

У свою чергу, селищний голова Віктор Дебелий та в.о.головного лікаря Наталія Братищенко презентували проект щодо реконструкції діючих пандусів та окремих приміщень закладу.

Наталія Сергіївна провела екскурс по території закладу та діючим корпусам, відзначила проблемні моменти та звернула увагу присутніх на позитивні сторони функціонування лікарні.

Керівництво селищної ради, працівники Іванівської лікарні звернулися з проханням до представників державної влади допомогти у збереженні закладу, в якому на сьогодні працюють більше 90 мешканців громади та який обслуговує населення вже 37 років.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень