Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

10 років спротиву окупації Криму

Фото без опису

Синьо-жовтий: символ єдності та спротиву на окупованих територіях

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим : Сьогодні, 23 серпня, Україна відзначає День Державного прапора — прапору, що відбивається у серці та душі кожного українця, символізуючи не лише родючі поля, проте й незламність сили волі та національного духу. Синьо-жовтий прапор завжди був і лишається символом єдності та стійкості, що супроводжував українських воїнів у їхній боротьбі за свободу і незалежність.

10:47:10 23.08.2024

Спротив громадян України в окупованому Криму

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим: Щоденно наші співгромадяни в тимчасово окупованому Криму продовжують чинити опір російським окупантам, демонструючи свою підтримку України та віру в деокупацію півострова.

20:12:37 22.08.2024

Жителі окупованому Криму щоденно невтомно продовжують чинити опір російським окупантам, демонструючи незламний дух та віру в Україну.

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим інформує: Жителі окупованому Криму щоденно невтомно продовжують чинити опір російським окупантам, демонструючи незламний дух та віру в Україну.

17:31:18 15.08.2024

Спротив громадян України в окупованому Криму

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим інформує: Щоденно наші співгромадяни в тимчасово окупованого Криму продовжують чинити невтомний опір російським окупантам, демонструючи підтримку України та віру в неминучу деокупацію півострова.

13:45:26 13.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень