A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Сходи громадян по обговоренню питання щодо добровільного приєднання вищезазначених сіл до діючої Іванівської об’єднаної територіальної громади

Дата: 24.03.2018 16:45
Кількість переглядів: 493

24 березня 2018 року в селах Першотравневе, Дружбівка відбулися сходи громадян по обговоренню питання щодо добровільного приєднання вищезазначених сіл до діючої Іванівської об’єднаної територФото без описуіальної громади.

 На сходах громадян були присутні: голова Іванівської ОТГ Дебелий Віктор Олексійович, голова Іванівської РДА Довбня Сергій Леонідович, секретар Іванівської селищної ради Щастлива Вікторія Сергіївна, в.о. обов’язки старости сіл Новосеменівка, Мартівка  Дурман Олександр Валерійович.

    Головною метою  пропозиції щодо добровільного приєднання сіл стало те, що сільський голова Вільненської сільської ради Нижньосірогозького району ініціює утворення Вільненської ОТГ та запрошує до об’єднання вищезазначені села Іванівського району, які відповідно до перспективного Плану формування територій громад Херсонської області мають входити до складу Іванівської ОТГ.

      В ході зустрічі Віктор Дебелий  наголосив на важливості збереження територіальної цілісності Іванівського району та не допущення його розколу, а також окреслив основні плани щодо розвитку Іванівської громади. Селищного голову підтримав голова РДА Сергій Довбня, який наголосив, що треба ретельно обдумати такий важливий крок, як вступ  до Вільненської ОТГ та звернувся з пропозицією до жителів сіл Дружбівка, Першотравневе щодо збереження історико – культурної спадщини Іванівського району  та приєднання до вже існуючої Іванівської громади.

    Під час сходу громадян в селі Першотравневе було проведено громадські слухання, обрано секретаріат слухань та лічильну комісію. На сході були присутні 55 чоловік. На обговорення поставлено наступні питання:

  1. Зберігати самостійність, не брати участь у об’єднанні громад.
  2. Прийняти рішення щодо добровільного приєднання до діючої Іванівської ОТГ.
  3. Прийняти рішення щодо добровільного об’єднання з селом Вільне Нижньосірогозького району та селом Дружбівка Іванівського району.

     В ході голосування 36 чоловіка проголосували «ЗА» добровільне приєднання до діючої Іванівської ОТГ, 6 – «ЗА» добровільне об’єднання з селом Вільне Нижньосірогозького району та селом Дружбівка Іванівського району.

    В ході обговорення в селі Дружбівка було прийнято рішення провести подвірний обхід щоб врахувати думку кожного громадянина.

Загалом люди підтримали реформу децентралізації влади та висловили загальну думку:

«Один в полі не воїн!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень