Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

31 липня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Іванівської селищної ради.

Дата: 31.07.2018 15:35
Кількість переглядів: 628

   31 липня 2018 року о 8.30 годині відбулося засідання виконавчого комітету Іванівської селищної ради.  Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності Іванівської селищної ради (ОТГ), зокрема: «Про стан роботи виконкому селищної ради із зверненнями громадян, які надійшли до селищної ради за І півріччя  2018 року», «Про комісію з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Іванівської селищної ради», «Про організацію цивільного захисту в Іванівській селищній раді», «Про затвердження Положення про підрозділ з питань цивільного захисту Іванівської селищної ради», «Про взяття на квартирний облік», «Про виплату одноразової допомоги дітям – сиротам та дітям позбавлених батьківського піклування», «Про внесення змін до рішення виконкому від 25 січня 2018 року № 17 «Про покладання обов’язків із вчинення  нотаріальних дій та  проведення державної реєстрації актів  цивільного стану», «Про підвищення тарифу на водовідведення на території селища Іванівка», «Про підвищення тарифу на спожиту питну воду на території сіл Шотівка, Веселівка, що входять до юрисдикції Іванівської селищної ради», «Про визначення місця встановлення  спортивного майданчика на території села Нововасилівка Іванівського району Херсонської області», «Про надання матеріальної допомоги», «Про виплату допомоги на поховання», «Про виділення коштів на проведення заходів до Дня Незалежності України на території Іванівської ОТГ».

         Після детального обговорення виконавчим комітетом  погоджено підвищення тариф на  спожиту питну воду на території сіл Шотівка, Веселівка.

  Директору комунального підприємства «Добробут5» Тараненку О.Г. було рекомендовано  провести інформаційно – роз’яснювальну роботу з мешканцями селища щодо підвищення тарифу на водовідведення та провести громадське обговорення по даному питанню.

Традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу жителям Іванівської об’єднаної територіальної громади. За результатами засідання, виділено кошти, в розмірі 78 тис.грн. на матеріальну допомогу тяжкохворим громадянам, що проживають на території Іванівської ОТГ.

Варто зазначити, що в нашому регіоні існує серйозна проблема - величезна кількість людей, що боряться, сьогодні, з онкологічними захворюваннями.

Розмір одноразової матеріальної допомоги даній категорії громадян, у разі пред'явлення відповідної медичної довідки, складає 5 тис.грн. Майже щомісяця, сума таких виплат складає більше 50 тис.грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень