A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Відбулося засідання постійної депутатської комісії Іванівської селищної ради з питань регулювання земельних відносин, планування території, архітектури та охорони навколишнього середовища

Дата: 02.10.2018 14:00
Кількість переглядів: 309

02 жовтня 2018 року в приміщенні Іванівської селищної ради відбулося засідання постійної комісії Іванівської селищної ради з питань регулювання земельних відносин, планування території, архітектури та охорони навколишнього середовища. Розглядалися заяви громадян які надійшли до відділу земельних відносин. Доповідав начальник відділу земельних відносин Литвин О.В., доповнював спеціаліст І категорії відділу земельних відносин Мельник Д.Т..
Велося обговорення про затвердження землевпорядної документації на приватизацію присадибних ділянок, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, а також про участь комунального підприємства «Добробут 5» в заснуванні (створенні) Товариства з обмеженою відповідальністю «Іванівська СЕС» із часткою комунального підприємства «Добробут 5» в статутному капіталі ТОВ «Іванівська СЕС» в розмірі 5%.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень