A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Перша річниця утворення Іванівської об’єднаної територіальної громади

Дата: 16.11.2018 15:31
Кількість переглядів: 338

Шановні жителі Іванівської громади!
Щиро вітаю Вас з першою річницею утворення Іванівської об’єднаної територіальної громади! 
Скажу чесно, шлях до утворення об’єднаної громади був важким і тернистим, але ми його гідно пройшли і подолали всі перешкоди, відсвяткувавши 16 листопада 2017 року перемогу – утворення великої і спроможної Іванівської об’єднаної територіальної громади. 
Сьогодні в депутатському корпусі, виконавчому комітеті та апараті управління селищної ради працюють найсильніші - обранці народу, справжні реформатори, професіонали, люди, які повірили в реформу, які повірили Президенту. 
Ось і пролетів перший рік існування громади - молодої, яку ми відтворюємо зараз майже з попелу...
Цей рік був важким, адже не було практики, досвіду, наша громада була створена в Херсонській області однією з перших і є однією з найбільших. 
Законодавство відставало з прийняттям ряду законів, що регулюють діяльність об’єднаних громад, тому деякі рішення приймалися дуже виважено. 
Зрозуміло, що перед нами ще багато роботи щодо вирішення проблем громади. Треба здійснити асфальтування доріг, вирішити питання з належною організацією водопостачання, як в сільських населених пунктах, так і в центральній садибі, налагодити регулярне транспортне сполучення між населеними пунктами нашої громади. Дуже приємно, що прихильників децентралізації стає більше, адже люди бачать у ній величезні можливості для розвитку невеликих населених пунктів, створення комфортних умов для проживання, навчання, роботи і відпочинку. 
Так, ми провели глобальну реформу в районі, зробили справжній прорив, провели масштабну освітню реформу і до цього часу боремося за життя цих реформ, адже за ними майбутнє, яке сьогодні ще трішки страшить зневірених людей. 
Сьогодні, я висловлюю вдячність за злагоджені дії і зусилля команді селищної ради, депутатському корпусу, кому¬нальним підприємствам, керівникам фермерських господарств, підприємств та установ Іванівського району, приватним підприємцям завдяки підтримці та допомозі яких нам вдалося втілити в життя багато планів та добрих задумів. 
Особливу вдячність висловлюю депутату Верховної Ради Сергію Хланю за всебічну підтримку, від самого початку і до цієї хвилини. Дякую усiм, хто iз завзяттям та оптимiзмом береться за доручені справи, хто вкладає частинку душі та серця в розбудову рiдної громади та покращує її благоустрій, хто схвалює та критикує мою діяльність, хто підтримує та категорично заперечує все те, що зроблено.  Дякую всім вам за терпіння, толерантність та довіру, виваженість та мудрі поради, за вашу активну громадську позицію.
Вся моя діяльність, як голови об’єднаної територіальної громади спрямована на формування спроможної громади, покращення системи менеджменту та якості життя людей в громаді, а також на виконання своєї передвиборчої програми. 
Я працюю і надалі працюватиму під гаслом, яке всім Вам добре відоме – НЕ СЛОВОМ А ДІЛОМ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень