A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Новорічний цирк у "Світлячку"

Дата: 28.12.2018 09:06
Кількість переглядів: 427

До «Світлячка» завітав Новорічний цирк 
Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, час, коли довкола панує добра магія казки. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.
Колектив ясла-садка «Світлячок» кожного року турбується про те, щоб Новорічні свята для малечі були справжнім дивом. На гостину до малят крім Діда Мороза з онучкою - Снігуронькою завітали веселі клоуни та Зла Чаклунка. Цікаво продуманий сценарій Новорічної циркової вистави створили святкову атмосферу, дали змогу дошкільнятам побувати в ролі гімнастів, жонглерів, дресирувальників птахів, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження як дітям так і батькам. Дід Мороз веселими іграми розважав не тільки дітей, а й заінтригував дорослих грою з кульками. По завершенню свята малята отримали солодкі подарунки від батьків та окремо від селищної ради.
Також традиційно в дитсадку організовано тематичну виставку батьківських та дитячих робіт „Новорічні дива”. Різноманіття представлених поробок з деревини, паперу, цукерок та інших матеріалів вражали своєю неординарністю та фантазією. 
Вітаємо всіх з Новорічними та Різдвяними святами! Зичимо міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку та мирного неба над головою!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень