A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Королівство книг запрошує!

Дата: 27.03.2019 16:50
Кількість переглядів: 355

В рамках проходження Тижня дитячої книги в Нововасилівській бібліотеці - філії проходять заходи дитячого читання під гаслом " Королівство книг запрошує!"
Для користувачів молодшої та середньої ланки в приміщенні бібліотеки організовано ілюстровану книжкову виставку " Дитина читає - Україна процвітає" ,на якій представлені дитячі книги вітчизняних та зарубіжних письменників.
26 березня 2019 року, з користувачами середньої ланки, було проведено літературний круїз "Книга - світ, книга - серцю привіт" з переглядом дитячих книг, казок, оповідань та вікториною "Казок хоровод".
27 березня до бібліотеки на свято книги " Добрий день, книжковий тиждень!", були запрошені вихованці дошкільного підрозділу . Діти відгадували загадки, приймали участь у літературних конкурсах, переглянули відеоролики " Мудрі казки Тітоньки Сови", а старші учасники - помічники бібліотекаря показували інсценіровки до відомих казок, грали в різноманітні ігри з молодшими друзями.
Свято книги продовжується..... і вже завтра бібліотека чекає на зустріч з дітьми, яка буде проходить під назвою "Сьогодні ми казку до нас запросили....."

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень