Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Відбулося чергове засідання виконкому Іванівської селищної ради за результатами якого прийнято ряд важливих питань

Дата: 11.04.2019 12:35
Кількість переглядів: 384

Відбулося чергове засідання виконкому Іванівської селищної ради за результатами якого прийнято ряд важливих питань:
1. Виділено кошти на фінансування мережі ФАПів, що функціонують на території Іванівської селищної ради в розмірі 150 тис.грн та фінансування Територіального центру соціального обслуговування населення в розмірі 200 тис.грн.
2. Виділено персональну грошову допомогу онкохворим та тяжкохворим жителям і дітям ОТГ, згідно поданих заяв, на суму 58 500 тис.грн.
3. Виділено персональну грошову винагороду учасникам ліквідації наслідків аварії на чорнобильській Атомній електростанції, що проживають на території Іванівської селищної ради на суму 14 тис.грн. (14 осіб).
4. Виділено кошти в розмірі 22 100 грн на придбання татамі для проведення щорічних обласних змагань з кіокушин карате, присвячених пам'яті Бізікова Ю.С., що відбудуться 20 квітня в смт Іванівка.
5. Виділено кошти на проведення в кожному населеному пункті, що входить до складу Іванівської ОТГ, заходів до Дня пам'яті і примирення, привітання, накриття святкових столів, придбання соцпакетів (продуктів харчування) для учасників бойових дій ВВВ, ветеранів та інвалідів війни, сімей загиблих/померлих в роки другої світової війни, дітей війни в розмірі 150 тис.грн.. а також ряд інших питань життєдіяльності об'єднаної територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень