A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

«Таврійський барвограй»

Дата: 22.04.2019 08:14
Кількість переглядів: 375

19 квітня 2019 року на сцені комунального закладу «Базовий клубний заклад» Іванівської селищної ради відбувся щорічний огляд-конкурс дитячої та художньої творчості «Таврійський барвограй» серед здобувачів освіти (вихованців) закладів освіти Іванівської територіальної громади та вчителів.
Перед початком концертної програми учасники та глядачі мали можливість переглянути виставку робіт декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва талановитих дітей «Барви Таврійського краю», яка була розміщена в фойє клубного закладу. Учнівські роботи викликали захоплення та позитивні емоції відвідувачів виставки.
Школярі та вчителі з 7 навчальних закладів Іванівської об’єднаної територіальної громади та вихованці гуртків КЗ «Дитячо-юнацький центр» продемонстрували свою майстерність та талановитість в найрізноманітніших напрямках виконавського мистецтва: вокального, хореографічного, театрального, музичного та художнього читання. Понад дві години глядачі насолоджувалися сценічним дійством, в якому кожен художній номер юних артистів був неповторним.
Немало приємних вражень залишилось після огляду у членів журі конкурсу, серед яких були і гості з обласного центру – Висовень Валерій Васильович, директор Херсонського державного будинку художньої творчості, Осолодкін Сергій Анатолійович, заслужений журналіст України, художній директор «Радіо «АКС». Журі відмітило високий рівень підготовки та проведення звітного концерту, а також творчу майстерність учасників огляду.
Висловлюємо безмежну вдячність всім педагогічним колективам громади, керівникам художніх колективів, дітям та батькам, всім тим, хто залучений до справи художньо-естетичного виховання учнівської молоді.
Окрема подяка учасникам гала-концерту за неповторні хвилини насолоди від виступів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень