A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

9 травня в Іванівці відбулись заходи до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2019 14:43
Кількість переглядів: 1170

Зранку вулицями селища пройшов автопробіг, а біля меморіалу загиблим воїнам-односельчанам відбувся урочистий мітинг.

На центральній площі селища під час культурно-розважальної програми іванівці та гості з населених пунктів ОТГ гарно провели час разом зі своїми родинами, скуштувавши смачну юшку та кашу, приготовану рятувальниками району Іванівський РС ГУ ДСНС – 2 ДПРП.

Дорослі та діти мали змогу взяти участь у роботі майстра арт-студії «Пісочний острів» Мовчан О.О., результатом якого стала пам’ятна розмальована власноруч статуетка. Поруч із цим роботи майстрів-професіоналів з аквагриму, біотату також були оцінені найвищою оцінкою батьків, а головне – дітей, адже їх, розмальовані різними казковими героями, обличчя випромінювали радість і задоволення.

Комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради було проведено шашковий турнір. За результатами якого за І місце в особистій першості серед дорослих нагороджено грамотою та медаллю Лункіна Валерія (с Нововасилівка), за ІІ місце нагороджено Гришко Юлію (смт Іванівка), за ІІІ місце – Назаренка Олександра (смт Іванівка). Переможців відзначено пам’ятними подарунками – якісними туристичними термосами.

В особистій першості з шашок серед дітей призові місця поділили між собою здобувачі освіти Іванівського ліцею № 1: Трохименко Олексій нагороджений за І місце грамотою, медаллю та відзначений подарунком – волейбольним м’ячем; Стратулат Влад нагороджений за ІІ місце грамотою, медаллю та відзначений подарунком – ракеткою для настільного тенісу; та Антонян Артак нагороджений за ІІІ місце грамотою, медаллю та відзначений подарунком – бадмінтоном.

З метою залучення широких верств населення до цінностей фізичної культури і спорту та підвищення ролі сім’ї як найважливішого середовища фізичного виховання працівниками освітніх закладів Іванівської селищної ради проведено ІІ етап (ОТГ) масових змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Учасниками змагань стали сімейні команди (батько, мама, дитина 2009-2011 років народження): Дерезів – Дмитро, Марія та Поліна (смт Іванівка), Тохтарових – Рустем, Яна та Растаман (с. Воскресенка), Ватаманюків – Олександр, Марина та Тіна (с. Благодатне), Гончаруків – Олександр, Наталія та Віктор (с. Новосеменівка), Роїків – Олександр, Тетяна та Єлизавета (с. Воскресенка), Попових – Сергій, Надія та Єлизавета (с. Трохимівка), Ходіних – Сергій, Вікторія та Кирил (с. Нововасилівка).

Не зважаючи на прохолодну і дощову погоду, команди етап за етапом наполегливо виконували програму змагань, що включала комплексні естафети на швидкість, координацію, витривалість, силові вправи: «Флорбол», «Перенеси сім’ю», «Естафета «Дартс», «Стрибки з м’ячем», «Розкидати й зібрати», «Гусениця». Поряд із цим під час вікторини перевірялися знання історії Олімпійських ігор давнини та сучасності, сучасних видів спорту, імен видатних спортсменів світу та Херсонщини.
Судді визначали переможців і призерів згідно з програмою змагань та із урахуванням призових секунд у кожному конкурсі.

За результатами наполегливої боротьби абсолютним переможницем змагань стала родина Дерезів. Друге місце виборола сімя Тохтарових, третє – Роїків. Сім’я Ходіних зайняла четверте місце, Попових – п’яте, Гончаруків – шосте, Ватаманюків – сьоме. Переможці змагань нагороджені грамотами, медалями та подарунками спортивного призначення: за перше місце – велосипед, за друге місце – ролики, за третє місце – скейт; а учасники в подарунок отримали бадмінтон.

Після культурно-розважальних заходів відпочиваючих розважав веселою та запальною музикою гурт «Паралелі».

Свято закінчилося святковим салютом.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

?????????»?????° ?????? ???°???µ???????? ?????????°???µ??????.

?????????»?????° ?????? ???°???µ???????? ?????????°???µ??????.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень