A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Іванівська селищна рада закликає берегти місцеві дороги!

Дата: 03.07.2020 14:58
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

На території Іванівської селищної ради розпочалася гаряча пора із збирання ранніх зернових культур. Попри жвавий рух сільгосптехніки на полях, не менш спекотно і на вуличній мережі смт Іванівка. Селищем рухаються цілі колони великоваговиків, які підвозять свіжозібраний врожай зерна із полів, розвантажують, завантажують, зважують. 

Такий рух транспорту, а особливо у спеку, яка встановилася цими днями, негативно вплинув на асфальтове дорожнє покриття населених пунктів. 

Дісталося і новенькій ділянці асфальту, укладеного  по вулиці Горького. На деяких ділянках почалися процеси просідання та утворення бугристості нового асфальту, який пролежав на вулиці близько декількох місяців. Про це розповідає головний інженер комунального підприємства Іванівської селищної ради "Дорожник-5" Ярослав Кашлаков. 

У зв'язку із виниклою ситуацією, комунальне підприємство ставить питання, щодо обмеження руху великовагового транспорту вулицями смт Іванівка.

Незабаром на вуличній мережі селища з'являться відповідні знаки дорожнього руху.

Окрім того, сьогодні комісією із представників Іванівської селищної ради проведено роз'яснювальну роботу із сільгоспвиробниками та закупівельниками врожаю зернових культур щодо дотримання останніми режиму вагового та температурного режиму руху вантажівок. 

Як зазначили фахівці, незабаром рух великовагового автотранспорту буде обмежено із 10.00 до 20.00 годин. На порушників режиму чекають відповідні заходи реагування від Іванівського відділення поліції Каховського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Херсонській області.

Далі пряма мова голови комісії - начальника відділу земельних відносин Іванівської селищної ради Олександра Литвина:

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень