A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Виїзний прийом громадян у Любимівському старостинському окрузі

Дата: 18.03.2021 22:12
Кількість переглядів: 737

18 березня 2021 року селищним головою Віктором Дебелим, секретарем ради Інною Попурій, заступниками селищного голови  Олександром Бабуцьким  та Вікторією Щастливою, а також представниками різних галузей Іванівської селищної ради проведено виїзний прийом громадян у Любимівському старостинському окрузі. 

Зокрема проведено зустріч з директором ПСГП "ПІВДЕННЕ", депутатом Генічеської районної ради Анатолієм Тиндюком, в ході якої обговорено питання соціального розвитку села, ефективної роботи соціально-культурної сфери, їх матеріального оснащення, визначено спільні заходи щодо пошуку додаткових джерел наповнення селищного бюджету.

На відкритій зустрічі з жителями села Любимівка, яка тривала близько двох годин були порушені питання автобусного сполучення, врегулювання земельних відносин, соціального захисту населення, питання освітлення вулиць, ремонту сільських доріг та інші важливі питання.

В.о. начальника юридичного відділу   Татьяна Вишневецкая  відповіла на питання дотримання законодавства щодо трудових та цивільно-процесуальних відносин, формування тарифу на водопостачання.

Начальник відділу земельних ресурсів Олександр Литвин дав роз'яснення з численних запитань землекористування.

В о. начальника ЦНАПу  Альона Батаєва  ознайомила присутніх з переліком адміністративних послуг, що надаються Центром.

Місцевих жителів цікавили питання освітньої галузі, зокрема, подальшого існування на території села загальноосвітньої школи та дитячого садочка. Жителі села були також стурбовані відсутністю працівника на відділенні Укрпошти, що ускладнює життя місцевих мешканців. Проте, нажаль, вплинути на цей процес селищна рада не в змозі. 

Обстежено також об'єкти соціальної сфери старостинського округу, зокрема дитячий садок, сільську бібліотеку, ФАП та школу. Необхідно зазначити, що приміщення цих закладів потребуючи поточного ремонту та  матеріально-технічного переоснащення, капітальний ремонт необхідно провести у спортивній залі школи.

Директор Іванівського центру надання соціальних послуг Олена Гончарова  та головний спеціаліст відділу звернень громадян Любов Пілецька разом з соціальними працівниками відвідали одинокопроживаючих людей, які знаходяться на обслуговуванні Центру, також побували у багатодітних родинах та перевірили їх умови проживання.

В ході виїзного прийому було надано роз'яснення та необхідна інформація на більшість порушених питань громадян. 

Усі питання, порушені жителями Любимівського старостинського округу взято на контроль для подальшого вивчення керівництвом селищної ради.

Візитівкою села Любимівка стали ошатні ялини і сосни, що своєю величною красою огорнули невелике охайне село.

Працюємо далі. Працюємо РАЗОМ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень