Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

23.03.2021 відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

Дата: 23.03.2021 23:26
Кількість переглядів: 738

Сьогодні відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії - Каністратенко С.С., члени комісії: Назаренко С.Д., Галушко Н.О., Богданов І.В., Сєчина Ю В.). 

За участі селищного голови Віктора Дебелого, секретаря ради Інни Попурій, першого заступника селищного голови Вікторії Щастливої, начальника фінансового відділу Сергія Пілецького, начальника відділу економічного розвитку та з питань комунальної власності Наталії Романенко, начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Юлії Москалюк, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталії Максак та голови комісії Сергія Каністратенка розглянуто питання, що будуть винесені на розгляд чергової сесії:  

????про внесення змін до селищного бюджету на 2021 рік, 

????про затвердження  Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2025 роки, 

????про затвердження Програми по роботі з обдарованою молоддю Іванівської селищної ради на 2021-2023 роки,

????про затвердження Програми «Власний дім». 

В ході засідання, депутатами погоджено зміни до фінансування селищного бюджету та розподілу видатків селищного бюджету за рахунок вільного залишку та освітньої субвенції.

Відповідно до проекту рішення запропоновано із вільних залишків спрямувати на теплопостачання Агайманської ЗОШ та Іванівського ліцею №2 - 500 тис. грн., для оплати за електронергію по школам - 609,1 тис. грн. 

 747,9 тис. грн. заплановано на заробітну плату працівників ФАПів., 100 тис грн. для ФАПів - на медикаменти для невідкладної допомоги. 

240,3 тис. грн.  пропонується спрямувати на матеріальну  допомогу  пільговим категоріям.

 923,6 тис. грн. - для надання субвенції  обласному бюджету для будівництва Іванівської  амбулаторії.

Із залишку освітньої  субвенції виділено кошти на реконструкцію їдальні Іванівського ліцею № 1 в розмірі 3990 тис. грн. згідно проектно-кошторисної документації.

Під час розгляду проекту  Програми по роботі з обдарованою молоддю Іванівської селищної ради на 2021-2023 роки, депутати запропонували внести зміни до Положення про порядок призначення та виплати одноразових премій обдарованим дітям, а саме збільшити їх розмір. Дана пропозиція була позитивно схвалена присутніми на засіданні.

Голова та члени постійної фінансової комісії рекомендували винести усі питання, розглянуті в ході засідання, на розгляд чергової сесії селищної ради, з урахуванням усіх правок і пропозицій.

Також, в ході засідання, піднімалися питання транспортного сполучення в межах громади, будівництва стадіону "Колос", ремонту доріг та залучення інвестицій для реалізації цих цілей. 

Працюємо далі. Працюємо РАЗОМ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень