A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

25 березня 2021 року відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, природокористування, території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток

Дата: 25.03.2021 21:32
Кількість переглядів: 1147

25 березня 2021 року відбулося засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, природокористування, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища, благоустрою (Голова комісії - В.Батаєв, присутні члени: О.Дебелий, Ю.Нікітін, В.Анастасьєв, О.Литвин.) за участю селищного голови Віктор Дебелий  та заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Бабуцький. 

Засідання земельної комісії  завжди дієві та проходять злагоджено завдяки компетентності та неупередженості її членів, їх сумлінному ставленню до розгляду заяв громадян та своїх повноважень.

3 години тривало засідання комісії, в ході якого, розглянуто заяви та звернення громадян, які надійшли до земельного відділу Іванівської селищної ради.

Розглянуто питання щодо відведення земельних ділянок для ведення особистих селянських господарств, в межах та за межами населених пунктів.

Також розглянуто питання зміни цільового призначення земельних ділянок комунальної власності які перебувають в користуванні на умовах оренди громадянина Асанова Т.О. та громадянина Чернишова П.І. – це зміна цільового призначення та зміна угідь  земельних ділянок з пасовища на ріллю. 
Дані зміни принесуть до бюджету Іванівської селищної ради додаткові кошти та землі будуть використовуватися відповідно до чинного законодавства.

Також були розглянуті питання стосовно поновлення договорів оренди земельних ділянок, надання земельних ділянок в оренду та узгодження збільшення орендної плати на рівні 12% від нормативної грошової оцінки.

Найбільше заяв надійшло щодо затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистих селянських господарств, (це ті завники, які отримали погодження селищної ради на минулих сесіях селищної ради).

Також жителі Іванівської селищної ради звертаються із заявами стосовно витребування земель відповідно до своїх сертифікатів на право на земельну частку пай. Саме ці питання також сьогодні були опрацьовані членами земельної комісії селищної ради.

Нагадаємо, відповідно до ст. 13 Закону «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» у власників паїв є час до 1 січня 2025 року, щоб оформити право власності на земельні ділянки.

Всі, без вийнятку, заяви громадян із земельних питань в обов'язковому порядку розглядаються на засіданні постійної комісії  та знаходять відгук у представників депутатського корпусу Іванівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень