A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

За сприяння народного депутата України Володимира Ілліча Іванова Іванівська селищна рада розпочинає реалізацію масштабного проекту "РЕКОНСТРУКЦІЯ СТАДІОНУ "КОЛОС"в смт Іванівка

Дата: 05.04.2021 11:45
Кількість переглядів: 1546

Фото без опису

 

За сприяння народного депутата України Володимира Ілліча Іванова Іванівська селищна рада розпочинає реалізацію масштабного проекту "РЕКОНСТРУКЦІЯ СТАДІОНУ "КОЛОС"в смт Іванівка.

Іванівська селищна рада та небайдужі жителі Іванівки неодноразово порушували питання важливості спортивної інфраструктури для громади! Але саме зараз маємо конкретне рішення, а не пусті обіцянки!

 

Фото без опису

 

Народним депутатом Володимиром Івановим підготовано подання на Міністерства фінансів України та Міністерства регіонального розвитку для виділення нам відповідного державного фінансування.

Згідно розпорядження Кабінету Міністрів саме народний депутат є одним із суб’єктів подання на виділення таких коштів.

Обидва міністерства погодили клопотання депутата і вже найближчим часом кошти надійдуть до громади!

Метою проекту є створення в смт Іванівка сучасного спортивного простору для забезпечення потреб жителів громади в цілому, підвищення ефективності підготовки спортсменів, підвищення рівня надання фізкультурно-спортивних послуг, залучення до здорового способу життя дітей, юнацтва та інших верств населення шляхом проведення реконструкції стадіону «Колос».

Іванівська селищна рада інформує, що вартість робіт на об'єкті, у відповідності до затвердженої проєктно-кошторисної документації становить 13 456,537 тис. грн.

Проект планується реалізовувати у 2021-2022 роках.

Вартість робіт, що підлягають виконанню у 2021 році становить 6500,0 тис. грн., з яких: 6000,0 тис.грн кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, які Іванівська громада отримає завдяки ініціативі Володимира Ілліча Іванова та співпраці селищного голови Віктора Дебелого з народним депутатом з різних напряків розвитку громади  та 500,0 тис.грн кошти місцевого бюджету Іванівської селищної ради.

Після завершення реалізації проекту «Реконструкція стадіону «Колос» за адресою: вул. Миру, 32, смт Іванівка, Іванівський район, Херсонська область» об’єкт стадіон «Колос» буде утримуватися за рахунок коштів місцевого бюджету Іванівської селищної територіальної громади, що дозволить створити нові робочі місця. 

Щиро вдячні депутату Верховної ради за підтримку громади та співпрацю!

Працюємо далі. Працюємо РАЗОМ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень