A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

20 квітня 2021 року відбувся виїзний прийом громадян у Дружбівському старостаті 

Дата: 20.04.2021 21:14
Кількість переглядів: 1736

З метою вирішення проблемних питань жителів громади та вивчення громадської думки, Іванівською селищною радою продовжуються виїзні прийоми громадян за місцем проживання.

20 квітня поточного року робочою групою у складі селищного голови Віктора Дебелого, заступника селищного голови Олександра Бабуцького, секретаря ради Інни Попурій та керівників структурних підрозділів селищної ради, за участі начальника відділення поліції № 2 Генічеського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області Валерія Метеля та представника податкової служби проведено виїзди у села Дружбівка та Першотравневе.

Варто відмітити гарну організацію зустрічі з жителями округу Дружбівським старостою Сергієм Нестеровим, який провів належну інформаційну роботу з людьми з даного питання.

Під час зустрічі мешканці сіл порушували питання щодо приватизації земель державної власності, виділення земельних ділянок для випасу худоби, для ведення особистого селянського господарства, оформлення присадибних ділянок, оформлення спадщини, трудових відносин, зокрема складання цивільно-трудових договорів, обґрунтування тарифу на водопостачання.

Жителі населених пунктів також піднімали питання щодо водозабезпечення, соціального захисту населення, зокрема, порядку нарахування та отримання субсидій, отримання паспортів.

Селищним головою проведено спілкування з місцевими фермерами та одноосібниками стосовно оформлення договорів оренди на земельні ділянки, сплати земельного податку та податку на доходи з фізичних осіб.

Секретар ради Инна Попурий, керівники структурних підрозділів селищної ради обстежили об’єкти соціальної сфери старостинського округу а саме: загальноосвітній заклад у селі Дружбівка, дитячі садочки, ФАПи, будинки культури та бібліотеки.

Директор центру надання соціальних послуг Іванівської селищної ради Олена Гончарова разом з соціальними працівниками відвідали одиноко проживаючих громадян похилого віку, які знаходяться на обслуговуванні центру, також побували у багатодітних родинах, поспілкувалися з питань поліпшення умов проживання.

В ході зустрічі, селищний голова Віктор Дебелий запевнив жителів сіл про готовність до діалогу з кожним та спільного вирішення всіх проблемних та нагальних питань.

На більшість порушених питань спеціалістами було надано роз’яснення відповідно до вимог чинного законодавства.

Питання, які потребують детального вивчення, взято на контроль для подальшого розгляду та вирішення.

Працюємо далі. Працюємо РАЗОМ

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень