A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 08:19
Кількість переглядів: 1139

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. З нагоди цього свята 54 дитини-сироти та дитини позбавленої батьківського піклування, які проживають на території Іванівської громади, отримали солодкі подарункові набори.

Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Секретар Іванівської селищної ради Інна Попурій, головний спеціаліст відділу праці та соціального захисту населення Тетяна Павловська, представник служби у справах дітей Генічеської районної державної адміністрації Вікторія Романенко відвідали дитячий будинок сімейного типу Кальян, в якій виховується 7 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

Бажаємо здоров’я, миру і радості кожній дитині! Наснаги і мудрості – батькам та педагогам!

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень