A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

16 червня відбулася ХІ сесія Іванівської селищної ради

Дата: 17.06.2021 17:29
Кількість переглядів: 1179

16 червня відбулася ХІ сесія Іванівської селищної ради,  у роботі якої взяли участь 25 депутатів. На порядок денний сесії було винесено 307 питань.  Відповідно до  рішення «Про внесення змін до рішення IV сесії селищної ради VIII скликання від 23 грудня 2020 року № 33 «Про бюджет Іванівської селищної територіальної громади на 2021 рік» збільшено видатки за рахунок субвенції з державного бюджету - отримано 3 млн. грн, які будуть спрямовані на реконструкцію стадіону «Колос». Проведено перерозподіл бюджетних призначень відповідно до звернень розпорядників бюджетних коштів: збільшено видатки на співфінансування Програми «Розвиток людського капіталу» на суму 21,7 тис. грн; надано фінансову підтримку комунальному підприємству «Дорожник-5» в сумі 480 тис. грн; збільшено видатки на первинну медичну допомогу для придбання аналізаторів крові та сечі в сумі 199 тис.грн; спрямувано видатки на благоустрій – 150 тис.грн; забезпечено оплату робіт по будівництву скверу в с.Агаймани на суму 700 тис. грн.

Депутати внесли зміни до Програми урочистих та святкових заходів в Іванівській селищній раді на 2021 рік та Програми Іванівської селищної ради «Розвиток людського капіталу Іванівської  селищної ради» на 2018-2023 роки.

На сесії прийнято ряд рішень щодо комунальної власності:  на 3 роки продовжено термін дії контракту з директором комунальної установи «Трудовий архів» Іванівської селищної ради Андрійчук С.Ф., з метою належного функціонування закладів, передано майно з балансу селищної ради її  комунальним установам та комунальним підприємствам, у зв’язку з входженням до складу ОТГ с. Українського прийнято рішення «Про вступ у права засновника та затвердження Статуту Українського сільського комунального підприємства Іванівської селищної ради», прийнято до комунальної власності Іванівської селищної ради телемедичне обладнання для використання комунальним некомерційним підприємством «Іванівський центр первинної медико-санітарної допомоги» у кількості 5  одиниць комплектів, яке було придбано Комунальним некомерційним підприємством «Обласна база спеціального медичного постачання» Херсонської обласної ради. Встановлення такого обладнання  дозволить консультуватися з вузькопрофільними лікарями дистанційно, не виїжджаючи за межі громади.

Також на сесії розглянуто питання «Про утворення юридичної особи публічного права – Центр надання адміністративних послуг Іванівської селищної ради», а також прийняті рішення  «Про створення віддаленого робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг Іванівської селищної ради», та «Про затвердження Порядку використання «Кейсу «Мобільний Офіс». «Мобільний кейс» – комплект сучасної портативної техніки, який дозволяє у форматі віддаленого робочого місця здійснювати повноцінний прийом документів для отримання адміністративних послуг за місцем перебування громадян. Адміністратор за допомогою мобільного кейсу, який вміщує ноутбук, сканер та інше технічне оснащення може виконати всі необхідні операції для надання послуг для пільгової категорії громадян.

Депутати селищної ради розглянули та прийняли відповідні рішення з земельних питань - всього близько 300 рішень.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень