A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

29 червня 2021 року відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

Дата: 29.06.2021 16:18
Кількість переглядів: 1314

29 червня 2021 року на засіданні постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва депутати попередньо розглянули  проєкти рішень XII сесії селищної ради:

1) Про встановлення ставок єдиного податку на території Іванівської селищної територіальної громади.

2) Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Іванівської селищної територіальної громади.

3) Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Іванівської селищної територіальної громади.

4) Про встановлення транспортного податку на території Іванівської селищної територіальної громади

5) Про внесення змін до рішення IV сесії селищної ради VIII скликання
від 23 грудня 2020 року № 33 «Про бюджет Іванівської селищної територіальної громади на 2021 рік»

Проєкти рішень щодо встановлення ставок місцевих податків розглядались не вперше.  В останній редакції враховані пропозиції Державної регуляторної служби України, підприємців, членів робочої групи з питань підготовки проєктів рішень про встановлення місцевих податків і зборів на території Іванівської селищної територіальної громади.

            В проєкті рішення «Про внесення змін до рішення IV сесії селищної ради VIII скликання від 23 грудня 2020 року № 33 «Про бюджет Іванівської селищної територіальної громади на 2021 рік» пропонуються збільшення видатків за рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 червня 2021 року № 622-р «Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості» селищній раді надається субвенція з державного бюджету в сумі 1914552 гривні.

За рахунок субвенції з обласного бюджету збільшуються видатки на централізовані заходи з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет на суму 113320 гривень.

Крім того, відповідним проєктом передбачені зміни за рахунок перерозподілу бюджетних призначень відповідно до звернень розпорядників бюджетних коштів.

Депутати заслухали вичерпні доповіді з порушених питань та прийняли рішення внести відповідні проєкти рішень на засідання сесії селищної ради.

 

           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень