A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

13 липня 2021 року відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

Дата: 13.07.2021 22:12
Кількість переглядів: 2477

13 липня 2021 року відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, на якому депутати попередньо розглянули  проєкти рішень XIIІ сесії селищної ради:

                 1) Про внесення змін до рішення ІV сесії селищної ради VIІІ скликання від 23 грудня 2020 року № 33 «Про бюджет Іванівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

                 2) Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік та до  плану-графіку відстеження результативності діючих регуляторних актів на 2021 рік.

                 3) Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Іванівської селищної територіальної громади
на 2021- 2024 роки.

                 З проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті Іванівської селищної ради в розділі «Офіційні документи. Проект рішення сесії» або за посиланнями: https://ivanivka-gromada.gov.ua/docs/819178/, https://ivanivka-gromada.gov.ua/docs/817676/, https://ivanivka-gromada.gov.ua/docs/817365/ .

Крім того, на розгляд депутатів винесено питання отримання Експертного висновку постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку інвестицій та міжнародного співробітництва Іванівської селищної ради щодо проекту рішення  селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою на території населених пунктів Іванівської селищної територіальної громади».

Депутати заслухали доповідачів з питань порядку денного та прийняли рішення:

- внести відповідні проєкти рішень на засідання сесії селищної ради;                          -затвердити підписом Експертний висновок щодо проекту рішення  селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою на території населених пунктів Іванівської селищної територіальної громади».

Фото без опису

 

 

 

           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень