A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Операція "Урожай" триває

Дата: 30.07.2021 15:50
Кількість переглядів: 3344

         В громаді тривають щотижневі рейди робочої групи з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати, повноти сплати страхових внесків до бюджету Пенсійного фонду України та Фонду соціального страхування України

         28 липня 2021 року у рамках операції «Урожай» відбувся черговий рейд робочої групи з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати, повноти сплати страхових внесків до бюджету Пенсійного фонду України та Фонду соціального страхування України. До участі у рейді були задіяні заступник селищного голови - Олександр Бабуцький, старший державний інспектор Іванівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі – Ірина Савченко, заступник директора, начальник відділу соціальних послуг Іванівської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості – Тетяна Терьошина, головний спеціаліст відділу перерахунків пенсій № 2 управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області - Інна Шип, капрал поліції Відділення поліції № 2 Генічеського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області – Дмитро Шелепа, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності - Наталія Романенко.

Здійснено виїзд до Агайманського, Трохимівського та Шотівського старостинських округів. Проведено роз’яснювальну роботу з 7 керівниками аграрних підприємств, та 3 фізичними особами, щодо офіційного оформлення найманої праці, виплати легальної заробітної плати, у розмірі не менше мінімальної заробітної плати. 3 фізичних осіб було попереджено щодо необхідності офіційного оформлення своєї діяльності.

Було обстежено також і 5 магазинів, переглянуто наявність офіційної реєстрації, ліцензій, касових апаратів та оформлених працівників. По підприємствах торгівлі були виявлені незначні недоліки, які були виправлені на місці.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень