A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Постійні комісії селищної ради за роботою

Дата: 27.10.2021 16:38
Кількість переглядів: 4709

Фото без опису

26 жовтня 2021 року відбулося спільне засідання постійних комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань прав людини, законності, правопорядку, боротьби з корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту з питань попереднього розгляду проектів рішень 17 сесії селищної ради.

Члени комісій були проінформовані щодо внесення змін до бюджету Іванівської селищної територіальної громади на 2021 рік за рахунок перерозподілу коштів відповідно до звернень головних розпорядників. Проєктом рішення запропоновано спрямування видатків на оплату теплопостачання шкіл, фінансову підтримку для
КП «Дорожник 5», оплату праці працівників благоустрою, придбання фекального насосу для ліцею №2 та ін.

Крім того, в зв’язку зі змінами до законодавства, на розгляд депутатів  запропоновано проєкти рішень щодо: затвердження Положення про старосту, внесення змін до Регламенту Іванівської селищної ради. Також розглянуто проект внесення змін до Положення про порядок проведення громадських слухань.

З метою зміцнення відстоювання інтересів селищної територіальної громади на рівні центральної влади депутати погодили проект рішення про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад.

По завершенню спільного засідання комісій проєкти рішень винесено на розгляд сесії.

 

Цього ж дня відбулося засідання постійної комісії з питань  комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, на якому було попередньо розглянуто 13 проектів рішень сесії селищної ради. Було обговорено важливе  питання щодо прийняття у власність кисневих концентраторів для Комунального некомерційного підприємства «Іванівський центр первинної медико – саніФото без описутарної допомоги», питання затвердження структури і штатної чисельності КНП «Іванівська лікарня» в новій редакції, перейменування Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія – заклад дошкільної освіти» на Благодатненську гімназію, Дружбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» на Дружбівську гімназію, продовження та розірвання договорів оренди приміщень та інші питання. З усіх питань було прийнято рішення винести проекти рішень на розгляд і затвердження сесії селищної ради.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень