Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Шановна громадо! Щиро вітаю з Різдвом Христовим!

Дата: 24.12.2023 16:21
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Шановна громадо!

Щиро вітаю з Різдвом Христовим!

У надвечір’я Різдва Христового за доброю нашою традицією, кожна українська родина збирається разом, а коли на небі зійде перша зірка – сідає до Святої вечері.

Я щиро дякую Господу, що допоміг нам дочекатись цих величних різдвяних свят, щиро дякую усім нашим захисникам за те, що   вони далеко від своїх сімей роблять дуже важливу справу – захищають нашу рідну землю, щоб кожна українська сім’я могла зібратись у цей Святвечір у злагоді в своїх домівках. 

Сідаючи за святковий стіл до Святої вечері, вознесімо наші молитви за кожного воїна, за перемогу, за мир на нашій рідній землі, за полеглих Героїв, які віддали своє життя за наше з вами вільне майбутнє.

Ці дні завжди були часом сімейного єднання, та зараз за родинним столом багато кому не вистачатиме найдорожчих серцю. Хтось міцно тримає оборону на бойових позиціях, а хтось уже охороняє нас з небес. Багатьох розділяють війна та кордони.

Це Різдво під час війни. Ми запам’ятаємо його саме таким. Підлими обстрілами українських населених пунктів, окупацією нашого краю і сміливою боротьбою наших Героїв. Але скаржитися не будемо! Світло нашої віри дає сили боротися та підтримувати одне одного!

Нехай же  світло різдвяної зорі благословить наш тяжкий шлях до Перемоги. Стане орієнтиром та надією для тих, хто зустрічає Різдво далеко від рідних. Зігріє серця й освітить шлях кожного в найтемніші ночі.

Від щирого серця вітаю вас із Різдвом. Усім нам – Перемоги та миру на нашій землі!

З Різдвом вас! Слава Україні!

З повагою – голова Іванівської селищної військової адміністрації Віктор Дебелий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень