Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Вітання начальника Іванівської селищної військової адміністрації Віктора Дебелого з Новим роком

Дата: 31.12.2023 22:12
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Шановні жителі Іванівської громади!

Прийміть щирі вітання з наступаючим Новим 2024 роком!

Відходить у минуле 2023 рік, другий надскладний рік для нашої держави, нашої громади, наших громадян, адже ворог не полишає своїх планів щодо знищення української нації.

Ми з вами прожили ще один важкий рік війни, сповнений болю, втрат, розлуки з рідними, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу.

Останні роки змінили нас, змінили наші цінності, наш світогляд.

Ми тепер знаємо, що значить бути щасливими. Щастя – у праві жити вільно на своїй землі, будувати своє майбутнє за своїми планами.

Дякую нашим славним Збройним Силам України за кожен новий день життя! Вони непохитно стоять на сторожі, захищаючи нашу державу, нашу свободу.

Нехай Господь оберігає вас, наші славні захисники і захисниці, та ваші родини!

Світло й радість нам дарують не святкові вогні, а тепло наших сердець, єднання та вдячність, які простягаються від наших домівок до фронтових окопів.

Ми навчилися підтримувати одне одного, ми вміємо бути згуртованими, ми знаємо, що вся Україна – єдина родина! Хай так буде завжди!

Бажаю, щоб розкидані по світу українські родини возз’єдналися, щоб усі захисники повернулись живими додому.

Щоб усі ми – повернулись додому…

Як начальник Іванівської селищної військової адміністрації коротко звітую Вам про роботу протягом 2023 року.

Спільно з нашими сусідами - окупованими та деокупованими громадами Херсонської області, на виконання Херсонської обласної програми підтримки Збройних Сил України та підрозділів територіальної оборони в Херсонській області на 2023-2027 роки, з бюджету Іванівської громади передано кошти на придбання безпілотних авіаційних комплексів (дронів) для посилення обороноздатності та роботи наший бійців на лівому березі Дніпра.

Також, в цей нелегкий для країни час, рятувальники Іванівської громади продовжують виконувати свій обов’язок та несуть службу на деокупованій території Херсонської області.

Іванівська селищна військова адміністрація підтримує своїх земляків. Саме тому, прийнято рішення про виділення коштів з бюджету громади для фінансування пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, в якому служать іванівські пожежники-рятувальники, на придбання форменого одягу та взуття. На даний час форму вже придбано, отримано та передано вогнеборцям.

Протягом року забезпечено виділення коштів на лікування онкохворим жителям Іванівської громади, які виїхали з тимчасово окупованої території та звернулись до Іванівської військової адміністрації про допомогу.

Крім того, інформую всіх жителів Іванівської селищної ради, що військовою адміністрацією розроблено та затверджено Програму поліпшення життєзабезпечення, реабілітації, соціального захисту населення Іванівської селищної ради на 2024 рік.

В даній Програмі передбачена всебічна підтримка в першу чергу, Захисників, Захисниць, працівників Національної поліції та ДСНС України - представники яких є жителями Іванівської селищної громади, несуть службу та виконують службові обов'язки на території Херсонської області, в зоні бойових дій, прифронтових територіях та по всій лінії фронту, їх діток та родин, а також сімей безвісно відсутніх та загиблих воїнів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та інших вразливих категорій населення.

Крім того, протягом 2023 року нам вдалося повністю відновити роботу Центру надання адміністративних послуг та забезпечити роботу "гарячої лінії" ЦНАП, відділу соціального захисту населення, служби у справах дітей Іванівської селищної ради.

Збережено установу та працівників Іванівського центру соціального обслуговування населення Іванівської селищної ради.

Забезпечено роботу Іванівського ліцею № 1 Іванівської селищної ради в онлайн форматі на підконтрольній території.

Забезпечено роботу найважливіших відділів Іванівської селищної ради та забезпечено повну готовність апарату Іванівської селищної військової адміністрації та Іванівської селищної ради до повернення в громаду та підтримку місцевого населення одразу після деокупації території громади.

Друзі! Земляки! Вірте і не здавайтесь!

Кожний на своєму місці!

Так ми наближаємо ПЕРЕМОГУ!

Нехай рік прийдешній стане переможним для нашої країни та для кожного з нас! Адже у нас одне спільне бажання — Перемога! Де б ми не були, ми загадаємо його разом. І наше бажання обов’язково здійсниться.

Буде мир, ми все відбудуємо та почнемо реалізовувати те, що зробить нашу громаду такою, про яку ми мріяли!

ПЕРЕМОГИ! Віри! Добра! Щастя! Саме цього зичу Вам в 2024 році. Здолаємо ворога! Відбудуємо країну! Будемо щасливими!

Зі святом! Слава Україні!

З повагою та найщирішими побажаннями – начальник Іванівської селищної військової адміністрації Віктор Дебелий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень