A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 10:33
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

Шановні земляки!

Кожного року 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день було завершено виведення радянських військ з території Афганістану. Так закінчилася неоголошена війна, яка тривала майже десятиліття. Пройшло уже багато років після афганської війни, проте ця трагічна сторінка до цього часу залишилася в пам’яті людей. Схиляємо голови у скорботі перед солдатами, яким не судилося повернутися живими на рідну землю. Світла пам’ять тим, хто назавжди  пішов від нас. Честь і слава!

Однак, доля знову перевіряє нас на міцність. Сьогодні багато ветеранів Афганістану добровільно виступають на захист рідної землі, захищаючи територіальну цілісність України від російських загарбників.

Ми вдячні Вам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку, за вірність військовій присязі. Наші воїни вкотре доводять всьому світові, що Українська нація - сильна, незалежна й незламна!

Засвідчую глибоку повагу і шану учасникам бойових дій на території інших держав, ветеранам війни в Афганістані та всім захисникам нашої країни!

Нехай доля буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів. Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою – голова Іванівської селищної військової адміністрації Віктор Дебелий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень