A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Уряд підтримав законопроєкт з відновлення державної влади в Криму

Дата: 02.03.2024 16:58
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

Мінреінтеграції повідомляє, що 1 березня  Кабмін підтримав законопроєкт, яким вносяться зміни до Закону України «Про правовий режим воєнного стану». Ними пропонується створити правові передумови для відновлення роботи державних органів та органів місцевого самоврядування на тимчасово окупованій території АР Крим.

Відповідна законодавча ініціатива була розроблена Мінреінтеграції спільно з представниками Офісу Президента України, Представництва Президента в АР Крим, Мінінфраструктури та Національним агентством з питань державної служби.

У разі схвалення акта парламентом буде створена можливість під час дії воєнного стану утворити Військову адміністрацію АРК та військові адміністрації населених пунктів, визначити порядок призначення до них посадових осіб.

Законопроєктом також передбачено встановити дату (з 27 лютого 2014 року) припинення повноважень органів місцевого самоврядування, їхніх посадових осіб та державних службовців державних органів, які не були переміщені з ТОТ АР Крим.

Ухвалення проєкту Закону створить умови для повноцінної інтеграції Криму в систему публічного урядування України після деокупації півострова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень