Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

«Крилатий ескаДрон»: розпочато новий проєкт рекрутингу та навчання екіпажів БпЛА для підрозділів Сил територіальної оборони Збройних сил України

Дата: 17.03.2024 21:39
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

 

Хочете служити в інноваційному підрозділі? Вам до нас! 

 

«Крилатий Ескадрон» – надзвичайно важлива програма. За такими проєктами майбутнє наших Збройних Сил. Наше військо повинне і буде сповна відповідати вимогам часу», – зазначив Командувач Сил ТрО ЗСУ генерал-майор Анатолій Баргилевич.

ПРОЦЕС РЕКРУТИНГУ ТА ПІДГОТОВКИ

  1. Подати заявку або зателефонувати в Рекрутинговий центр за номером
    0800-505163 (понеділок – субота 8:00 – 19:00)
  2. Пройти базове опитування через колцентр.
    Якщо кандидат відповідає всім вимогам, йому призначають онлайн-співбесіду з рекрутером.
  3. Після співбесіди, рекрутер допомагає підготувати пакет документів, необхідних для військової служби, супроводжує на етапі РТЦК та ВЛК в м.Києві або дистанційно в інших містах України за територіальною приналежністю бригади.
  4. На новобранця чекає курс базової загальновійськової підготовки (БЗВП), який триває 30 навчальних днів. Боєць отримає навички володіння зброєю, знання з тактичної медицини, навчитися діяти в складі підрозділу (відділення, взводу, роти), підготується до служби фізично та психологічно.
  5. Після базової підготовки боєць буде скерований на фахове навчання у навчальних центрах БпЛА, де підготовка проходить за чотирма основними напрямами: пілотування БПАК мультироторного FPV типу, мультироторного типу, літакового типу та підготовка фахівців-дешифрувальників.
    Тривалість підготовки в залежності від типу БпЛА становить від 15 до 45 діб (термін програми фахової підготовки може змінюватися в залежності від типу БпЛА та інших умов). Навчальна програма поєднує в собі теоретичні та практичні дисципліни. Зокрема тактику застосування БпЛА, роботу з інформаційними системами ситуативної обізнаності («Кропива», «Дельта» та інші), роботу з системами для роботи в онлайн-стрімах тощо. Основу програми складає передльотна, льотна та спеціальна льотна підготовка. 
  6. По завершенню навчання пілот складає іспити, на основі яких йому присвоюють військово-облікову спеціальність (ВОС) та скеровують для подальшого проходження служби у обраний підрозділ (ознайомитись з відеопрезентаціями підрозділів БпЛА Сил ТрО ЗСУ можна тут).

В центрі нашої програми – насамперед людина, майбутній воїн, що готується до захисту Батьківщини. Тому нами створено належні умови підготовки та перебування рекрута в навчальному центрі. 

 Інструктори «Крилатого ескадрону» – професіонали своєї справи, які мають досвід бойового застосування БпЛА, дотримуються високих стандартів підготовки, вміють адаптувати програму під кожного слухача та скерувати його на високий результат.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень