A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Кампанія «Зроблено в Україні» покликана привернути увагу українців до українських виробників і спонукати більше купувати продукцію українського виробництва

Дата: 18.03.2024 21:06
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Від початку повномасштабного вторгнення у 2022 Україна отримала й продовжує отримувати велику й важливу підтримку від держав-партнерів, завдячуючи якій стають можливими важливі інституційні зміни, адаптація до умов воєнного часу та закладаються основи для перемоги та подальшої повоєнної відбудови країни. Водночас неймовірно важливою є власна спроможність держави Україна та її громадян, які не покладаються лише на підтримку партнерів, а й самостійно, щодня роблять великий внесок у зміцнення держави через створення нових підприємств, робочих місць, генерування доходу всередині країни та відродження економічної системи.

 

Кампанія «Зроблено в Україні» покликана привернути увагу українців до українських виробників і спонукати більше купувати продукцію українського виробництва, а також — відкривати власні підприємства, щоб посилювати економіку країни. Тобто «плюсувати своє» всіма способами, допомагаючи країні вистояти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень