A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Шановні мешканці! Звертаємо вашу увагу на необхідність актуалізації інформації в Реєстрі Іванівської територіальної громади

Дата: 22.04.2024 10:30
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Шановні мешканці!

Вкотре звертаємо вашу увагу на необхідність актуалізації інформації в Реєстрі Іванівської територіальної громади.

Відповідно до законодавства, Реєстр територіальної громади є важливим джерелом інформації для органів влади, а також має велике значення саме для громадян з кількох причин:

  1. Доступ до послуг та пільг: Правильна і актуальна інформація в Реєстрі дозволяє гарантувати громадянам доступ до різноманітних громадських та соціальних послуг, а також можливість користуватися різними пільгами та програмами, які надаються на місцевому рівні.
  2. Інформованість: Зміни у персональних даних громадян (наприклад, адреса проживання, контактна інформація) можуть вплинути на їхню участь у місцевих ініціативах, голосуваннях, а також на отримання важливої інформації від органів місцевого самоврядування.
  3. Безпека і захист прав: Актуальні дані в Реєстрі також сприяють захисту прав громадян. Наприклад, у разі надзвичайних ситуацій чи аварій важливо, щоб місцеві органи могли швидко та ефективно надавати допомогу, а для цього необхідна актуальна інформація про мешканців території.
  4. Участь у прийнятті рішень: Зміни у складі населення, його потреби та пріоритети мають бути відображені в місцевих програмах розвитку. Актуальна інформація дозволяє громадянам бути частиною цього процесу та брати участь у прийнятті рішень, що стосуються їхнього місця проживання.

Отже, актуалізація інформації в Реєстрі територіальної громади є важливою для забезпечення повноцінного функціонування місцевого самоврядування та задоволення потреб громадян і має бути актуальною та достовірною.

Тому, з метою уточнення даних про: зареєстрованих у житловому приміщенні осіб; вірне внесених даних про особу до Реєстру; наявність у Реєстрі даних про зареєстровану особу (у т.ч. малолітніх, неповнолітніх), або ж, якщо ви змінили своє місце проживання, контактні дані або іншу важливу інформацію, будь ласка, зверніться до Центру надання адміністративних послуг Іванівської територіальної громади для актуалізації цих даних у Реєстрі.

Контакти: cnapivantg@gmail.com  та  тел. 097 228 64 24

Дякуємо за співпрацю та розуміння!

З повагою, ЦНАП Іванівської селищної радиНачало формы

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень