Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Європейській Комісії передано перший Звіт України щодо виконання рекомендацій у сфері реформ в межах Пакета розширення ЄС 2023 року.

Дата: 27.04.2024 12:19
Кількість переглядів: 7

Фото без опису

Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції передав Європейській Комісії перший Звіт України щодо виконання рекомендацій у сфері реформ, визначених для України у Звіті про прогрес України в межах Пакета розширення ЄС 2023 року.

На 1600 сторінках Звіту описані рішення, закони, ухвалені Україною у період з 15 червня 2023 року по 31 березня 2024 року. Відтак, Звіт містить оновлену інформацію щодо 33 переговорних розділів, політичних та економічних критеріїв, зокрема дані про виконання Україною рекомендацій Європейської Комісії.

Крім того, цьогоріч була застосована нова методологія, згідно з якою більшість переговорних розділів аналізувались з точки зору антикорупційної складової.

Звіт був підготовлений у рекордні строки та став результатом інтенсивної колективної роботи близько 140 державних органів та сотень державних службовців з усіх сфер державної політики України.

Очікується, що на початку вересня Україна передасть ще один звіт з оновленнями за період березень - серпень 2024 року, тоді ж Єврокомісія розпочне підготовку чергового Звіту щодо прогресу України у рамках Пакету розширення ЄС.

Довідково

Пакет розширення ЄС – це стратегічний документ щодо політики розширення ЄС, який публікується щороку восени та включає звіт Європейської Комісії з оцінкою прогресу, досягнутого країнами-кандидатами та потенційними кандидатами на членство. 8 листопада 2023 був опублікований перший Звіт про прогрес України в рамках Пакета розширення ЄС, який містив ряд рекомендацій у сфері реформ.

Детальніше за посиланням https://cutt.ly/dw6I9PH4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень