Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

У Києві відбулися перші Експертні консультації високого рівня щодо використання робочих структур Ради Україна-НАТО

Дата: 06.06.2024 22:06
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

У Києві відбулися перші Експертні консультації високого рівня щодо використання робочих структур Ради Україна-НАТО для прискорення інтеграції України до Альянсу

Представники урядових структур і сектору безпеки та оборони України обговорили з фахівцями департаменту з політичних питань та політики безпеки Міжнародного секретаріату НАТО формування порядку денного комітетів та робочих груп Ради Україна-НАТО.

Віцепремʼєр-міністерка Ольга Стефанішина звернулася до учасників засідання та закликала максимально використовувати наявні механізми діалогу з НАТО, створені за результатами саміту у Вільнюсі.

«На відміну від усіх попередніх структур та форматів, які ми мали в межах партнерства з НАТО, РУН передбачає не лише консультації, але і спільне ухвалення рішень. Як майбутній союзник, ми отримали чудову можливість користуватися інструментами, які не були і не є доступними для інших партнерів», – наголосила Віцепрем’єрка.

Вона підкреслила, що робота в межах Ради Україна-НАТО повинна стати системною, спланованою та з конкретними результатами для досягнення членства України в Альянсі.

Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень