Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

ЦНАП Іванівської селищної ради інформує

Дата: 25.06.2024 19:09
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

18 червня 2024 року підписано Меморандум про співпрацю та партнерство між Центром надання адміністративних послуг Іванівської селищної ради та Скадовською, Лазурненською, Чулаківською, Великокопанівською і Бехтерською  військовими адміністраціями, з метою надання адміністративних послуг для внутрішньо переміщених осіб з Херсонщини, зокрема, з Іванівської громади.

Фото без опису

Підписання Меморандуму відбулось в Херсонському хабі в м.Миколаєві — організації, яка опікується питаннями підтримки жителів Херсонщини, тимчасово переміщених до Миколаївської області у зв'язку з російською агресією.

Фото без опису

Метою підписання Меморандуму про співпрацю були як розширення сфери якісних послуг, які можуть отримати жителі Херсонщини у хабі, так і задля посилення інституційної та організаційної спроможності інститутів громадянського суспільства і державних органів влади під час російської агресії.

Довідково. ЦНАП Іванівської селищної ради Генічеського району Херсонської області приймає громадян у приміщенні Херсонського хабу в м.Миколаєві.

Для отримання консультацій щодо графіку прийому громадян та надання адміністративних послуг звертайтесь за телефоном +380972286424.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень