Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Міністерство оборони України запустило застосунок Армія+

Дата: 08.08.2024 20:30
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Міністерство цифрової трансформації України повідомляє:

Майже 5 років тому Мінцифра запустила тренд на цифровізацію в Україні, і зараз диджиталізація пронизує кожну сферу життя українців. Тож, спираючись на досвід та інфраструктуру Мінцифри, Міноборони запускає вже другий цифровий продукт — революційний застосунок для військових Армія+.

Армія+ спростить життя наших захисників і захисниць, прибере зайву бюрократію, черги та купи паперів. У першій версії застосунку доступні 11 видів рапортів та Армія ID — унікальний ID-номер військового, завдяки якому він може надіслати рапорти на підпис за кілька хвилин. Також у застосунку є опитування, завдяки яким держава зможе дізнатися думку військових з будь-яких питань, а захисники й захисниці зможуть своїм голосом впливати на реальні зміни в Силах оборони України.

Цифровізацію українці вважають однією з найуспішніших реформ. Але найважливіше, що ми отримали, — це високий рівень довіри українців до цифрової держави, яка розпочалася з ідеї Президента у 2019 році. У побудованій диджитал-екосистемі просто зараз розвиваються такі цифрові продукти, як Дія, Мрія, Резерв+ та вже Армія+. А нашим досвідом цифровізації державних сервісів цікавляться інші країни по всьому світу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень