Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Відбудовуйте з Дією. Спростили подання документів на програму єВідновлення

Дата: 13.08.2024 13:26
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

Міністерство цифрової трансформації України інформує:

Розширюємо можливості єВідновлення, щоб власники пошкодженого росією майна подавали заявки ще швидше та зручніше. Допомагаємо людям — спрощуємо процедуру й додаємо два оновлення сервісу.

Що змінилося?

1. Витяг про несудимість можна буде замовити в Дії при заповненні заявки на єВідновлення. Раніше члени місцевої комісії самі перевіряли, чи є в людини судимість, а відповідь доводилося чекати днями. Тепер весь процес цифровізований, що значно пришвидшує час оформлення.

2. Законні представники власників пошкодженого житла можуть подати заявку на єВідновлення та отримати виплату на ремонт. Це стосується випадків, коли одноосібним власником пошкодженого майна є неповнолітні чи недієздатні особи, яким призначено опікуна. Щоб подати заяву, потрібно звернутися до ЦНАПу та надати підтверджувальні документи, що людина є законним представником. Гроші надійдуть на картку єВідновлення представника.

 

Сервіс єВідновлення реалізується Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Міністерством цифрової трансформації України за сприяння Проєкт “Підтримка цифрової трансформації”, що фінансується USAID та UK Dev. Партнер проєкту — Фонд Східна Європа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень