Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Просвітницький онлайн-курс “ProKrym: державна політика реінтеграції Криму”

Дата: 15.08.2024 17:40
Кількість переглядів: 13

 Фото без опису

Ще одним практичним елементом підготовки спеціалістів до роботи на деокупованих територіях та тих, хто працює з темою Криму є безплатний просвітницький онлайн-курс “ProKrym: державна політика реінтеграції Криму”.

➡ “ProKrym” ознайомлює державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування, політиків та всіх охочих громадян України з актуальним перебігом подій на півострові та подальшими кроками після його деокупації.

➡ Станом на сьогодні, онлайн-курс “ProKrym: державна політика реінтеграції Криму” сягнув позначки у майже 18 000 зареєстрованих учасників, а понад 15 000 з них вже отримали сертифікати!

➡ Курс заглиблюється в історію та культуру Криму, розповідає про російську збройну агресію проти України, а також надає актуальну інформацію про становище мешканців Криму, зокрема корінних народів України, про міжнародні зусилля з деокупації, а також про українські стратегії реінтеграції тимчасово окупованих територій.

➡ Курс містить 10 коротких лекцій тривалістю до 10 хвилин кожна.

➡ Усі представлені лекції мають субтитри кримськотатарською мовою та мають посилання на додаткові матеріали для кращого розуміння контексту процесів, що мали місце в Криму.

➡ А у додаткових англомовних лекціях зібрані коментарі окремих українських експертів і представників органів влади про Крим.



 Курс започатковано Представництвом Президента України в АР Крим/Офісом Кримської Платформи за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine - USAID Україна) та Фонд Східна Європа.

Якщо Ви також бажаєте дізнатися більше про Крим, його історію, та українську політику щодо реінтеграції, запрошуємо Вас долучитись до цього курсу на освітній онлайн-платформі Зрозуміло! за посиланням: https://cutt.ly/84Ry31U


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень