A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

"Борт 54" - документальний проєкт МВС

Міністерство внутрішніх справ України розпочало документальний проєкт, у якому розповідає історії загиблих у авіакатастрофі працівників Міністерства. Трагедія сталася 18 січня 2023 року. Внаслідок падіння гелікоптера у Броварах загинули 10 людей, які перебували на борту. Серед них - Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, державний секретар МВС Юрій Лубкович, перший заступник Міністра Євгеній Єнін.

15:54 17.01.2024

Хмарні послуги, еАкциз та Мрія: Уряд затвердив нові повноваження Мінцифри

Кабінет Міністрів ухвалив постанову, яка розширює повноваження Міністерства цифрової трансформації та Держспецзвʼязку. Відтепер Мінцифра відповідатиме за формування держполітики у сфері хмарних послуг. А Держспецзвʼязку буде регулятором комунікаційних послуг у цій галузі. Крім того, Мінцифра відповідатиме за запровадження та функціонування еАкцизу та запуск і роботу освітнього застосунку Мрія.  Хмарні технології суттєво допомагають у цифровізації держустанов та захисті даних. Після початку повномасштабного вторгнення росіяни намагалися знищити українські архіви та канцелярії. Проте це не створило колапсу в державі, адже найважливіші дані — у хмарних сховищах.

15:49 11.01.2024

Понад 30 послуг у Дії та розвиток Defence Tech: головні досягнення Мінцифри за 2023 рік

Традиційно в грудні команда Мінцифри підбиває підсумки року. У 2023 році команда Міністерства продовжила запускати найзатребуваніші послуги в Дії, розвивати військові технології та цифровізувати різні сфери життя українців.  «До 2024 року нам вдалося реалізувати 90% того, що ми планували у сфері трансформації послуг, покриття інтернетом, розвитку цифрових навичок та IT-сектору. У 2023 році ми продовжили розвивати Дію та послуги, створили Стратегію розвитку інновацій, запустили кластер Brave1 та продовжили розвивати військові технології для посилення фронту. Окрім наших цілей, додалися й інші фундаментальні напрями, зявдяки яким наша країна продовжує боротися й розвиватися», — зазначив Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр з питань інновацій, розвитку освіти, науки і технологій — Міністр цифрової трансформації України.

15:32 11.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень