Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

ЗАХИСТИ СВОЄ! ВСТУПАЙ ДО ЛАВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

ХАРТІЯ: бригада Гвардії наступу

Бійці "Хартії" одними з перших стали до оборони Харківщини та дали гідну відсіч ворогові, який вдерся в область з півночі.  У вересні 2022-го року Хартія звільняла Харківщину в рамках Слобожанського контрнаступу ЗСУ. В листопаді 2022-го року бійці брали участь в запеклих боях із ворогом на Сватівському напрямку на Луганщині, а у грудні тримали оборону в битві за Бахмут. У березні 2023-го року підрозділ ДФТГ «Хартія» увійшов до лав Національної гвардії України і став основою 13-ої бригади оперативного призначення НГУ. У лавах підрозділу служать високо мотивовані бійці, професіонали своєї справи. Гасло бригади – "Бо тільки меч, а не слова здобуде нації права".

21:50:03 04.03.2024

БУРЕВІЙ: бригада Гвардії наступу

Буревій - Перша Президентська бригада оперативного призначення ім. гетьмана Петра Дорошенка. З’єднання Нацгвардії України нового типу з сучасним озброєнням. Зараз підрозділи бригади тримають лінію фронту на Луганщині. В її складі служать мужні, мотивовані та добре навчанні військовослужбовці. Гасло – «Бригада утилізації російських військових».

21:49:06 04.03.2024

СПАРТАН: бригада Гвардії наступу

Штурмова бригада Спартан - 3-я бригада оперативного призначення «Гвардії Наступу».  Із початку російського вторгнення в Україну 2022 року бригада брала участь в оборонних боях за Харківщину та Луганщину. Сьогодні підрозділи бригади виконують бойові завдання в Запорізькій області.

21:47:02 04.03.2024

ЛЮТЬ: бригада Гвардії наступу

Лють - Об'єднана штурмова бригада Національної поліції. Воєнізований підрозділ Департаменту поліції особливого призначення нового зразка призначений для відсічі та захисту. Сформована з полків спецпризначення - «Сафарі» та «Цунамі», батальйону патрульної поліції особливого призначення «Луганськ-1». Бійці «Люті» - мужні поліцейські, які виконували та виконують бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Гасло – «Перетвори свою лють на зброю».

21:46:32 04.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень