A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Центр надання адміністративних послуг Іванівської селищної ради

Відділ надання адміністративних послуг Іванівської селищної ради отримав "Мобільний кейс"

20 травня, завдяки співпраці між Програмою розвитку ООН в Україні та Херсонською обласною державною адміністрацією в рамках розвитку ЦНАП, заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Науменко Едуард Анатолійович передав відділу надання адміністративних послуг Іванівської селищної ради "Мобільний кейс". Після офіційного вручення кейсу, начальник відділу цифрових технологій Херсонської обласної державної адміністрації Кулик Павло Миколайович завітав до приміщення відділу надання адміністративних послуг для надання рекомендацій, щодо покращення якості надання послуг населенню Іванівської громади. «Мобільний кейс» – комплект сучасної портативної техніки, який дозволяє у форматі віддаленого робочого місця здійснювати повноцінний прийом документів для отримання адміністративних послуг.

11:27:45 24.05.2021

Як отримати кадастровий номер для земельної ділянки?

Крок 1: Зверніться до сертифікованого інженера-землевпорядника (знайти їх перелік можна на сайті Держгеокадастру) або до відповідної організації та замовте розробку технічної документації із землеустрою на кожну земельну ділянку. Крок 2: Подати документи до органу Держгеокадастру за місцем знаходження земельної ділянки.

14:02:59 19.05.2021

Як отримати «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу»

         Витяг з кадастру (ДЗК) – це документ, що містить інформацію про земельну ділянку та підтверджує внесення даних земельної ділянки до державного земельного кадастру. Відомості про земельну ділянку, на сьогодні, є відкритими та загальнодоступними, крім випадків, передбачених Законом та надаються у формі витягів з Державного земельного кадастру, відповідно ч.1 ст. 38 Закону -№ 3613-VI. Витяг з ДЗК є важливим документом для вчинення правочинів із земельною ділянкою (договір купівлі-продaжу, дарувaння, орeнди, спaдкування, тощо). Також він є необхідним при реєстрації земельної ділянки у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

16:53:40 17.05.2021

Як отримати допомогу одиноким особам, які досягли 80-річного віку

Попри багатий життєвий досвід, відмінні професійні навички та мудрість, якої ще не вистачає підростаючому поколінню, вони одні з тих, хто чи не найбільше потребують захисту та допомоги – люди похилого віку.

14:51:42 13.05.2021

ПРИЗНАЧЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ДОПОМОГИ У ЗВ’ЯЗКУ З ВАГІТНІСТЮ ТА ПОЛОГАМИ ЖІНКАМ, ЯКІ НЕ ЗАСТРАХОВАНІ В СИСТЕМІ ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВОГО ДЕРЖАВНОГО СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ

 В Україні піти у декрет має право кожна жінка, починаючи з 30-го тижня її вагітності. Декретна відпустка є двох видів: відпустка у зв’язку з вагітністю та пологами та відпустка по догляду за дитиною до 3-х років. І кожну з цих відпусток потрібно оформлювати окремо.

14:41:05 13.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень