Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Відбірковий етап фестивалю «Таврійський барвограй» у Іванівському ліцеї № 2

Відбірковий етап фестивалю «Таврійський барвограй» у Іванівському ліцеї № 2

Комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради розпочато роботу по перегляду в закладах освіти Іванівської ОТГ художніх номерів для програми заключного концерту районного етапу щорічного обласного огляду-конкурсу художньої творчості «Таврійський барвограй» серед учнів, вихованців, слухачів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів Херсонської області. Проведення концерту заплановано на 19 квітня 2019 року на сцені «Базового клубного закладу Іванівської селищної ради" . 20 березня 2019 року, члени журі огляду-конкурсу переглянули виступи, які продемонстрували здобувачі освіти Іванівського ліцею № 2 .До відбіркового конкурсного концерту ліцеїстів увійшли 8 пісенних виступів окремих солістів, дуету та тріо, а також 2 хореографічні композиції. Глядачі заходу теплими бурхливими оплесками зустрічали виступи юних аматорів сцени.

15:00 22.03.2019

Фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт»

Фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт»

22 березня 2019 року комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради в спортивній залі проведено фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт» серед здобувачів освіти навчальних закладів Іванівської ОТГ. У змаганнях взяли участь команди Іванівських ліцеїв № 1, № 2, Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія – заклад дошкільної освіти». До складу команд-учасниць входили по 6 дівчат та 6 хлопців, учні 5-10 класів. Програма фестивалю включала такі види змагань: човниковий біг, стрибок у довжину з місця, стрибки через скакалку, естафета та перетягування канату.  Згідно протоколів, оформлених суддями, абсолютними переможцями «Козацького гарту» в загальнокомандному заліку стали представники Іванівського ліцею № 1, друге місце посіла збірна Іванівського ліцею № 2, третє - Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія – заклад дошкільної освіти».  Організатори фестивалю відзначили всіх його учасників грамотами та медалями.

15:00 22.03.2019

Універсальні можливості мистецтва в творчому розвитку дитини

Універсальні можливості мистецтва в творчому розвитку дитини

21 березня 2019 року комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради на базі Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія-заклад дошкільної освіти» проведено семінар педагогів-організаторів, керівників гуртків художньо-естетичного напрямку «Універсальні можливості мистецтва в творчому розвитку дитини». В ході семінару його учасники крім теоретичних основ щодо застосування різноманітних форм та технологій навчання, які дозволяють активізувати навчальну діяльність та творчу роботу з школярами з метою розвитку здібностей, креативності та критичного мислення мали можливість побувати на підготовлених господарями виховному заході «Масляну гуляємо – весну зустрічаємо!» та майстер-класі «Виготовлення масляного млинця-сонечка». Висловлюємо слова вдячності адміністрації, учнівському, вчительському колективам закладу освіти, батькам гімназистів за змістовну підготовку та участь у проведенні семінару.

07:53 22.03.2019

Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава українського народу

Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава українського народу

Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково, щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава українського народу.  Вшанування пам’яті великого Кобзаря відбулось у Шотівському дитячому садку « Сонечко». Як завжди, діти читали вірші про Україну та Великого Кобзаря.  З його чудовою поезією та творчістю вихованців дошкільного навчального закладу знайомили вихователь Василенко С.В. та бібліотекар Тищенко О.С. Свято пройшло в урочистій обстановці.

16:20 13.03.2019

«Жінка року-2019»

«Жінка року-2019»

Хто така жінка? Відповідь на це непросте запитання спробували дати учасниці святкового конкурсного заходу «Жінка року-2019». 10 чарівних учасниць, харизматичних, стильних, неповторних, сповнених внутрішньої сили жінок стали номінантами у категоріях: «Відданість громаді» – Чулан Валентина Данилівна, «Серце, віддане дітям» – Зайцева Інна Анатоліївна, «Навчання та розвиток» – Причина Вікторія Вікторівна; «Професійне навчання» – Сібєнкова Любов Сергіївна; «Творчість та натхнення» – Порубльова Анжела Василівна ; «Відповідальність та милосердя» – Сідякіна Юлія Олександрівна, «Відданість духовній культурі» – Горєлова Альона Володимирівна; «Зрошення та водозабезпечення» Котік Альона Олександрівна; «Честь та гідність» – Донченко Олена Віталіївна; «Державна служба та законність інтересів» – Тутова Наталія Володимирівна. Усі учасниці нагороджені пам’ятними відзнаками, грошовою винагородою у розмірі 1000 грн. від селищного голови В.Дебелого. Головна перемога дісталась Донченко Олені Віталіївні, старшому прапорщику, начальнику медичного пункту танкового батальйону, яка нагороджена грошовою винагородою у розмірі 5000 грн. Привітання та подарунки від Народного депутата С.Хланя стали приємним сюрпризом для номінанток, які отримали чарівні орхідеї, а учасниця, яка стала сьогоднішньою переможницею, – ще й набір косметичних засобів для догляду за волоссям, тілом та обличчям на загальну суму 2 500 грн. Жінки вкотре довели, що є гідним прикладом, сприяють розвитку і розбудові громади, вносять позитивні зміни в наше суспільство, несуть світло і затишок в оселі.  Вітаємо Вас із святом весни! Бажаємо міцного здоров'я, нев'янучої молодості та багато взаємного кохання! Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а Ви залишайтеся завжди такими ж неповторними, якими Ви є зараз!

08:12 11.03.2019

Конкурс «Міс Весна -2019» для маленьких красунь

Конкурс «Міс Весна -2019» для маленьких красунь

06 березня 2019 року в актовій залі комунального закладу «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради для дівчаток початкової ланки навчання закладів освіти Іванівської ОТГ проведено культурно розважальний захід «Міс Весна -2019». У конкурсі взяли участь учениці 5 закладів освіти. В ході конкурсу учасниці змагалися у вмінні презентувати себе, продемонстрували таланти у кулінарній справі, виконавській майстерності та інших конкурсах.  За результатами змагань, абсолютною переможницею, а, отже, володаркою титулу «Міс Весна - 2019» стала Міркевич Вероніка, учениця 3 класу Благодатненського навчально-виховного комплексу «гімназія-заклад дошкільної освіти». Інші дівчатка також не залишилися без почесних звань: Іщук Дарія, учениця 4 класу Іванівського ліцею № 2 була номінована як «Міс глядацьких симпатій»; Кулішенко Дарина, четвертокласниця Іванівського ліцею № 1 отримала почесний титул «Міс Чарівність», Перепелко Олександра, другокласниця Новавасилівського навчально-виховного комплексу «початкова школа – заклад дошкільної освіти» визнана найвправнішою кулінаркою і, відповідно, отримала перемогу у номінації «Міс Господарочка». Чукаєва Поліна, учениця Трохимівського навчально-виховного комплексу «початкова школа – заклад дошкільної освіти» отримала титул «Міс Фантазія». Всі учасниці конкурсу були відзначені грамотами та подарунками.

17:07 06.03.2019

" Наркоманія: цікавість ціною в життя"

" Наркоманія: цікавість ціною в життя"

01 березня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день боротьби з наркоманією та наркобізнесом.  Боротьба з наркоманією ведеться на законодавчому рівні: практично у всіх країнах передбачені жорстокі санкції за розповсюдження наркотичних засобів.  Велике значення має широка пропаганда життя без наркотиків серед підлітків та молоді. З метою пропоганди здорового способу життя, 28 березня 2019 року, в приміщенні Нововасилівської бібліотеки, було проведено день інформації " Наркоманія: цікавість ціною в життя".

13:10 01.03.2019

На жовтощебеневій дорозі Першотравневе - Іванівка продовжуються роботи

На жовтощебеневій дорозі Першотравневе - Іванівка продовжуються роботи

Використано більше 2500 тис.тонн щебня і це ще далеко не кінець.  Сьогодні отримали перші слова вдячності від автомобілістів, що прямували цією дорогою. Це і працівники поліції, і водії хлібовозів, і просто пересічні громадяни - жителі навколишніх сіл, для яких, відтепер відкрилась можливість зекономити час і пальне, які, як відомо, сьогодні недешево коштують.  Це є найприємнішим у нашій роботі! Дуже сподіваємось, що наші старання, ініціативу і можливості оцінять і в найближчій час КП "ДОРОЖНИК 5" Іванівської селищної ради отримає від держави кошти на утримання жовтощебеневих доріг Іванівського району.

15:35 28.02.2019

Районний етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт з декоративно-прикладної творчості на протипожежну тематику

Районний етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт з декоративно-прикладної творчості на протипожежну тематику

Комунальним закладом «Дитячо-юнацький центр» Іванівської селищної ради за ініціативи Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт з декоративно-прикладної творчості на протипожежну тематику. Переможців визначено в двох номінаціях – «Художня творчість» та «Декоративно-прикладна творчість».  За результатами конкурсу у номінації «Художня творчість» нагороджено: (молодша вікова категорія) І місце – Крижко Валерію, ученицю Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу Іванівського району; ІІ місце – Солдатка Іллю, учня Нововасилівського НВК (початкова школа-заклад дошкільної освіти); ІІІ місце – Новак Ангеліну, ученицю Іванівського ліцею № 2;  (середня вікова категорія) І місце – Капушеву Саміру, ученицю Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу Іванівського району; ІІ місце – Кагадій Крістіну, ученицю Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу Іванівського району; ІІІ місце – Тутаєву Каріну, ученицю Благодатненсського НВК (заклад дошкільної освіти). У номінації «Декоративно-прикладна творчість» переможцями визначено:  І місце – Котарєва Павла, учня Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу Іванівського району; Іванусик Христину, ученицю Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу Іванівського району; ІІ місце – колективну роботу учнів 3-го класу Нововасилівського НВК (початкова школа-заклад дошкільної освіти); ІІІ місце – Меленчука Давида, учня Іванівського ліцею № 2. Роботи переможців направлено для участі в обласному етапі конкурсу.

08:23 28.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень