Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Творчий учитель – успішний учитель!

Творчий учитель – успішний учитель!

Саме до таких педагогів Іванівського ліцею №1 щоранку крокують маленькі здобувачі освіти. Цікаві уроки, захоплюючі ідеї, креативний підхід у викладанні предмета возвеличують майстерність наставника. Педагоги – початківці, Бутенко Н.В., Скрипець М.В., намагаються знайти індивідуальний підхід до учня, бо кожна дитина має свій неперевершений та дивовижний талант від природи, а головне завдання вчителя – допомогти розкритись його здібностям.

08:25 15.04.2019

Виставка - подорож "Зоряні мрійники"

Виставка - подорож "Зоряні мрійники"

7 квітня 1968 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 12 квітня Міжнародним днем польоту людини в космос і закликала щорічно відзначати цю дату на міжнародному рівні. Чим знаменна дата 12 квітня 1961 року? Цього дня сталася подія, яка об'єднала людей різних країн - перший пполіт людини в космос. Перший космонавт Ю. Гагарін на космі чному кораблі "Восток - 1" облетів навколо нашої планети, він здійснив те, про що люди мріяли віками, чого чекали і що готували упродовж століть.  З цієї нагоди в Нововасилівській бібліотеці було організовано виставку - подорож " Зоряні мрійники", розраховану на користувачів молодшої та середньої ланки, а також проведено інформаційну годину " Історія космонавтики в особах..."

09:14 12.04.2019

Благодатненський і Нововасилівський ФАП. Шукаємо фахівців

Благодатненський і Нововасилівський ФАП. Шукаємо фахівців

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету селищної ради голова об'єднаної громади Віктор Дебелий звернувся з проханням до Іванівської райдержадміністрації та Іванівської районної ради сприяти у вирішенні питання кадрового укомплектування Благодатненського та Нововасилівського ФАПів та запропонував відповідне фінансування цих закладів медицини. "Ми не можемо залишити без уваги та медичного обслуговування людей сільських населених пунктів, саме тому, іванівська громада забезпечить фінансування ФАПів. Великою проблемою є відсутність фахівців у галузі медицини на території Іванівського району, це недостатня кількість, як сімейних лікарів так і фельдшерів у сільській місцевості. На сьогодні, заклади медицини та медичні працівники не підпорядковані об'єднаній громаді, тому звертаюся з проханням до районної влади Сергій Леонідович Довбня та Людмили Павленко, а також керівника КНП " Іванівський РЦПМСД" Людмила Трегуб допомогти у підборі працівників для Благодатненського та Нововасилівського сільських ФАПів. Своєчасне фінансування гарантуємо".

08:40 12.04.2019

Відбулося чергове засідання виконкому Іванівської селищної ради за результатами якого прийнято ряд важливих питань

Відбулося чергове засідання виконкому Іванівської селищної ради за результатами якого прийнято ряд важливих питань

Відбулося чергове засідання виконкому Іванівської селищної ради за результатами якого прийнято ряд важливих питань: 1. Виділено кошти на фінансування мережі ФАПів, що функціонують на території Іванівської селищної ради в розмірі 150 тис.грн та фінансування Територіального центру соціального обслуговування населення в розмірі 200 тис.грн. 2. Виділено персональну грошову допомогу онкохворим та тяжкохворим жителям і дітям ОТГ, згідно поданих заяв, на суму 58 500 тис.грн. 3. Виділено персональну грошову винагороду учасникам ліквідації наслідків аварії на чорнобильській Атомній електростанції, що проживають на території Іванівської селищної ради на суму 14 тис.грн. (14 осіб). 4. Виділено кошти в розмірі 22 100 грн на придбання татамі для проведення щорічних обласних змагань з кіокушин карате, присвячених пам'яті Бізікова Ю.С., що відбудуться 20 квітня в смт Іванівка. 5. Виділено кошти на проведення в кожному населеному пункті, що входить до складу Іванівської ОТГ, заходів до Дня пам'яті і примирення, привітання, накриття святкових столів, придбання соцпакетів (продуктів харчування) для учасників бойових дій ВВВ, ветеранів та інвалідів війни, сімей загиблих/померлих в роки другої світової війни, дітей війни в розмірі 150 тис.грн.. а також ряд інших питань життєдіяльності об'єднаної територіальної громади.

12:35 11.04.2019

«Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дітей. Нехай, ставши учнем, дитина продовжує робити те, що робила вчора. Нехай нове з’являється у її житті поступово і не приголомшує лавиною вражень»

«Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дітей. Нехай, ставши учнем, дитина продовжує робити те, що робила вчора. Нехай нове з’являється у її житті поступово і не приголомшує лавиною вражень»

«Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дітей. Нехай, ставши учнем, дитина продовжує робити те, що робила вчора. Нехай нове з’являється у її житті поступово і не приголомшує лавиною вражень», - так В.О. Сухомлинський говорив про наступність між дошкільним і шкільним навчанням. Саме зараз, коли впроваджуються всі засади НУШ, час приділити максимум уваги послідовності в умовах безперервної освіти. Розуміючи це важливе завдання, вчителі 1-х класів Іванівського ліцею №1 Бахарєва Н.О. та Чорномурко О.А. провели відкриті уроки з математики для вихователів Іванівського ясла – садків «Світлячок» (завідувач Гриб С.С.), «Лелеченя» (завідувач Чмирь Т.М.), вчителів- початківців Іванівського ліцею №2 (заступник директора з НВР Кучинська Л.В). Така тісна співпраця двох освітніх закладів, наступність у їх роботі дозволить досягти високого рівня адаптації дітей дошкільного віку до нових умов, до нового статусу здобувача освіти.

09:13 10.04.2019

Ремонт водних магістралей в селі Нововасилівка

Ремонт водних магістралей в селі Нововасилівка

Село Нововасилівка  Ремонтуємо водну магістраль.  Однією з найболючіших проблем Іванівської громади є зношеність водопровідних мереж у всіх населених пунктах. Щодня виникає до 10 поривів на водних магістралях.  Справжнім скарбом для Іванівської громади та її мешканців стала нова техніка, придбана у 2018 році за рахунок коштів державної субвенції на розвиток інфрастуктури об'єднаної громади. Це дало змогу оперативно реагувати та швидко ліквідовувати наслідки аварій на водних магістралях та вирішувати багато інших питань місцевого значення. Селищний голова Віктор Дебелий особисто контролює якість виконання ремонтних робіт, адже добробут населення є головним пріоритетом в роботі органу місцевого самоврядування.

19:08 08.04.2019

Шахово-шашковий турнір для категорії населення об'єднаної територіальної громади віком від 22 років і старше

Шахово-шашковий турнір для категорії населення об'єднаної територіальної громади віком від 22 років і старше

29 березня 2019 року на базі комунального закладу "Дитячо-юнацький центр" Іванівської селищної ради проведено шахово-шашковий турнір для категорії населення об'єднаної територіальної громади віком від 22 років і старше.  За підсумками змагань з шахів серед чоловіків в особистому заліку І місце виборов Гарін Олександр (Іванівка), ІІ-Булка Анатолій (Воскресенка), ІІІ - Ісаков Іван (Іванівка), серед жінок І місце посіла Якущенко Вікторія (Воскресенка), ІІ - Юрбаш Людмила (Новомиколаївка). В особистій першості з шашок І місце виборов Яцко Євгеній (Воскресенка), ІІ - Фесик Сергій (Новомиколаївка); ІІІ - Горєлова Лілія (Новомиколаївка). Вітаємо учасників турніру з перемогою!

08:15 01.04.2019

Засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Іванівської селищної ради

Засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Іванівської селищної ради

Відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Іванівської селищної ради. Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06 жовтня 2010 року № 930 (із змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України від 08 серпня 2013 року №1135), керуючись п.20 ч.4 ст. 42, ч 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за результатами вивчення роботи педагогічних працівників, обговорення наданих характеристик, комісія прийняла відповідні рішення: 

10:21 28.03.2019

Порушення міграційного законодавства

Порушення міграційного законодавства

Завдяки налагодженому алгоритму взаємодії Управління ДМС України в Херсонській області з відділом боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Херсонській області виявлено громадянина Республіки Вірменія, який використовував паспорт громадянина Вірменії з недійсними дата-штампами щодо перетину Державного кордону України.

08:57 28.03.2019

Королівство книг запрошує!

Королівство книг запрошує!

В рамках проходження Тижня дитячої книги в Нововасилівській бібліотеці - філії проходять заходи дитячого читання під гаслом " Королівство книг запрошує!" Для користувачів молодшої та середньої ланки в приміщенні бібліотеки організовано ілюстровану книжкову виставку " Дитина читає - Україна процвітає" ,на якій представлені дитячі книги вітчизняних та зарубіжних письменників. 26 березня 2019 року, з користувачами середньої ланки, було проведено літературний круїз "Книга - світ, книга - серцю привіт" з переглядом дитячих книг, казок, оповідань та вікториною "Казок хоровод". 27 березня до бібліотеки на свято книги " Добрий день, книжковий тиждень!", були запрошені вихованці дошкільного підрозділу . Діти відгадували загадки, приймали участь у літературних конкурсах, переглянули відеоролики " Мудрі казки Тітоньки Сови", а старші учасники - помічники бібліотекаря показували інсценіровки до відомих казок, грали в різноманітні ігри з молодшими друзями. Свято книги продовжується..... і вже завтра бібліотека чекає на зустріч з дітьми, яка буде проходить під назвою "Сьогодні ми казку до нас запросили....."

16:50 27.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень