A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Центр надання адміністративних послуг Іванівської селищної ради

Як отримати кадастровий номер для земельної ділянки?

Крок 1: Зверніться до сертифікованого інженера-землевпорядника (знайти їх перелік можна на сайті Держгеокадастру) або до відповідної організації та замовте розробку технічної документації із землеустрою на кожну земельну ділянку. Крок 2: Подати документи до органу Держгеокадастру за місцем знаходження земельної ділянки.

14:02:59 19.05.2021

Як отримати «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу»

         Витяг з кадастру (ДЗК) – це документ, що містить інформацію про земельну ділянку та підтверджує внесення даних земельної ділянки до державного земельного кадастру. Відомості про земельну ділянку, на сьогодні, є відкритими та загальнодоступними, крім випадків, передбачених Законом та надаються у формі витягів з Державного земельного кадастру, відповідно ч.1 ст. 38 Закону -№ 3613-VI. Витяг з ДЗК є важливим документом для вчинення правочинів із земельною ділянкою (договір купівлі-продaжу, дарувaння, орeнди, спaдкування, тощо). Також він є необхідним при реєстрації земельної ділянки у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

16:53:40 17.05.2021

Як отримати допомогу одиноким особам, які досягли 80-річного віку

Попри багатий життєвий досвід, відмінні професійні навички та мудрість, якої ще не вистачає підростаючому поколінню, вони одні з тих, хто чи не найбільше потребують захисту та допомоги – люди похилого віку.

14:51:42 13.05.2021

ПРИЗНАЧЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ДОПОМОГИ У ЗВ’ЯЗКУ З ВАГІТНІСТЮ ТА ПОЛОГАМИ ЖІНКАМ, ЯКІ НЕ ЗАСТРАХОВАНІ В СИСТЕМІ ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВОГО ДЕРЖАВНОГО СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ

 В Україні піти у декрет має право кожна жінка, починаючи з 30-го тижня її вагітності. Декретна відпустка є двох видів: відпустка у зв’язку з вагітністю та пологами та відпустка по догляду за дитиною до 3-х років. І кожну з цих відпусток потрібно оформлювати окремо.

14:41:05 13.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень